Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kopie:

velice zajimave a predevsim poucne informace - jako vsechny predesleblogy;

zdravi Bob

IP:92.105.110.239

Reklama & Javascript:ANO

0 0
možnosti
Foto

díky Bobe, potěšilo !

0 0
možnosti

S radostí jsem na Kubě pozorovala taxi Š Octavia (nová) a taxikář okamžitě nabízel službu. Česko-Rusko-Německy s pomocí rukou jsem vysvětlila, že nechci jet, jen mě těší, že vidím naše auto. Stejnou jazykovou směsí Octávku pochválil.:-)

3 0
možnosti

J53a19r64a 67R30a20n10k

1. 4. 2017 22:55

Tady u mne jezdi Skodovka s ceskym emblemem, byla prevezena uz jako veteran, ale nikdy ji nevidim nikde stat, chtela jsem neco napsat za stirac:-)

0 0
možnosti
Foto

Milá Járo, "potíž" s restaurování kubánských aut je v ekonomické bilanci. Samozřejmě, že emocionální hodnotu má všechno co děláme s radostí, ale: když dáš do renovace bratru milion korun a to jde rychle...a auto má pak tržní hodnotu poloviční, v nejlepším případě, tak tu něco nesouhlasí...Prostě nedoporučuji, ani těm "ručičkám"...

1 1
možnosti
Foto

Vážený pane Murčku, nemám v úmyslu Vám vyvracet Váš osobní názor, vyjádřený záporným tlačítkem, ale zajímalo by mě S ČÍM nesouhlasíte a proč. Velmi zvažuju než něco tvrdím a píšu jen to, za čím stojím na základě znalosti. Těším se na Vaše argumenty. V dokonalé úctě JP

1 0
možnosti

J98a23r38a 60R73a82n39k

1. 4. 2017 4:19

:-)R^take jsem zasla a majitele pensionu v Havane stale obstastnuji fotografiemi tech zdejsich, veterani se schazi na stejnem miste pravidelne kazdou sobotu, dokonce rusky motocykl se side car z roku 1950. Jinak mi nikdo neveri, ze staci zajit do bushe a v okoli rezervaci se tihle veterani nachazi. Vsechny moje navstevy z Evropy zasly a ceske "rucicky" by tady nasly skutecne skvosty.

2 0
možnosti

Milá Jaro, ráda se s Vámi po dlouhé době potkávám a srdečně zdravím.:-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS