Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J94a15r87a 91R30a24n22k

4. 2. 2017 4:39

Vybral jste skutecne tu nejlepsi, ale snad se nenajde obcasna "prosta" duse, ktere bude vadit nejaka preferenceR^

2 0
možnosti
Foto

Díky, Járo, mě je její přístup k penězům, zvláště k penězům druhých, též cizí. To ale není téma příspěvku. To jde v Americe: kde jinde by se miliardář, pleitier, zase milionář, pleitier a pak zas miliardář, mohl stát prezidentem...ani to není téma článku;-)

1 0
možnosti
Foto

Krásný příběh, výjimečného člověka a naše štěstí, že se díky Tobě Jirko s ním můžeme seznámit.

2 0
možnosti
Foto

Vyjímeční lidé umějí zřejmě dobře žít i s výjimčnýma dluhama - vždyť se říká: když dlužíš bance 20 tisíc, tak máš problém, když dlužíš bance 20 milionů, má problém banka ;-)

1 0
možnosti

Navstivil jsem pred par lety jeji vystavu ve Vidni a mam-li byt uprimny, odchazel jsem zklamany. Krome fotek z domaciho alba tu byly k videni pouze naaranzovane, technicky dokonale fotografie znamych osobnosti bez nadstavby, kterou lze najit treba na fotkach jineho fotografa slavnych ... Arnolda Newmana.

0 0
možnosti
Foto

jojo. ten je vážně moc fajnR^

0 0
možnosti

buh vi, jak by dopadly jeji fotky, kdyby se nechovala tak, jak se pri fotoshootingu chovala - bohemsky, s opravdovou vizi, originalne. proste jinak nez ostatni. to je to, co z AL dela jinou fotografku. výjimečnou. ... a pak se tedy může stát, že ona výjimečnost autora zadluzi. kdyby fotila a zila "obycejne" - nemeli bychom sanci videt svet a lidi jejima ocima. fajnova holka! a Vam diky za text i ukecani kuratorek nebo manazerek...

2 0
možnosti
Foto

Děkuji, Marku, vystihl jste, i napověděl menšině, jak funguje mechanizmus vyjimečných lidí a jejich počinů. Na druhé straně je dobře, že takhle výjimeční lidé jsou také v menšině. Zdravirka

1 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 925x
Zubní lékař a publicista, koníčky: automobilismus (veteráni), cestování, umění, sport a jazyky

Seznam rubrik