Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

bla doba, kdy obrázky nemusely mít vysvětlující popisky.

Ale to je už hodně dávno.

0 0
možnosti
PB

P73e90t55r 98B62u11r73i23a71n

20. 5. 2018 14:19

Nemáme v Česku bližší témata, týkající se např. naší xenofobie, panující od shora až po úplnou spodinu a rasové diskriminace,....ne, nemáme. Jinak byste o tom napsal, předpokládám.

2 3
možnosti
Foto

Jste sice zubař, a tak byste se snad mohl okrajově vyznat v teorii výživy, ale ráda bych vám sdělila, že je celá řada podvýživ, o nichž si můžete přečíst. V terominologii podvýživy se běžně používá pojem akutní podvýživa, kdy dojde ke ztrátě váhy náhle, dále pojem chronická podvýživa, ta trvá delší dobu a dále pojem akutní a chronická podvýživa dohromady. podvýživ je dále celá řada je to spojeno s příjmem proteinů a dalších nutričních hodnot. U některých podvyživených to na první pohled není znát na fyziologii těla, některé hodně podvyživené děti vypadají dokonce tlustě, ale projevuje se to třeba malátností a dalšími symptomy, u dětí může dojít k poruše mentálních funkcí.

6 3
možnosti
FL

S první fotkou nemám problém - nevidím v čem je to fake, ani jsem se to nedočetl. Za druhé, i když jsem příznivcem Izraele, odpůrcem Hizballáhu, Hamásu... atd., nevidím důvod proč by se fotka nemohla považovat za pouhou reportáž? Třeba mi vadí že Hizballáh oslavuje a co oslavuje, ale copak umění musí být angažované? (I kdyby to třeba fotograf tak myslel, jako agitku, vzhledem ke své práci, nemusí to znamenat že fotka je špatná; a pokud někomu špatná připadá, já nemyslím že je špatná vyloženě evidentně, vzhledem k tomu jak tohle je relativní)

1 0
možnosti
Foto

Tou poslední větou to autor dokonale zazdil. Česká xenofobie odshora až dolů, kde jste to sebral autore? Otrocky tu živíme lidi, kteří neměli, nemají a mít nebudou zájem své děti nutit k učení a sami se živit prací z důvodu, že nechat se živit je prostě mnohem pohodlnější. Jsem podle vás xenofob, když řeknu, co si myslím a vidím?

8 0
možnosti
Foto

Vážený pane Bicero, i Vy jste něco napsal, to je demokracie a svoboda. Obsah Vašeho příspěvku zjenodušuje a je ale přesně to co tvrdím, xenofobní.

4 4
možnosti
PS

P26a36v98e31l 90S36y31s17e67l

20. 5. 2018 12:49

tak, umjelci musį být politicky angažovaní, teď jště ať zapjejou vo těch zlejch xenofobech. V Sokolově najdou jistĕ věrné posluchače. I ty fotky tam můžou povĕsit.

2 0
možnosti
PK

Myslíte si, že Češi jsou odshora dolů prolezlí xenofobií? Hodně zjednodušující pohled ...

5 0
možnosti
Foto

Napsal jste to správně, zjedodušující - vyjímky potvrzují pravidlo - začneme u prezidenta, ten je po celém světě znám jako xenofobní (samozřejmě v zájmu národa) a konče tam, jak jsem psal. Nenalháváte si něco?

0 2
možnosti
VV

Od doby kdy se objevil Photoshop nelze zadne dokumentarni fotografii verit. Kdyz jsme prelepovali v ucebnicich fotografii Klementa Gottwalda na Staromestskem namesti, novou kde uz vedle nej stal Rudolf Slansky, tak na te fotografii po nem zbyly aspon boty.

Dnes uz Manipulator nezapomene na nic. A pripsat fotografii jine misto puvodu, malickost.

1 0
možnosti
Foto

Jste si jist že na té nové fotografii stál Rudolf Slánský? To po své popravě vstal politicky z mrtvých?

0 0
možnosti
  • Počet článků 61
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 925x
Zubní lékař a publicista, koníčky: automobilismus (veteráni), cestování, umění, sport a jazyky

Seznam rubrik